první příspěvek mého soukromého řidiče...

- nemám, tudíž budu rád, když to dáš do kupy.
 - nemám, tudíž budu rád, když to dáš do kupy.

hmm, no jste mě i skoro ukecali
 hmm, no jste mě i skoro ukecali  

![[party0041.gif] [party0041.gif]](./images/smilies/party0041.gif) 
   ![[sick0021.gif] [sick0021.gif]](./images/smilies/sick0021.gif)

jsou téměř dohodnutý, jen to asi nebude večer, ale přes den . aby se mezi nás nepletli šneci
  jsou téměř dohodnutý, jen to asi nebude večer, ale přes den . aby se mezi nás nepletli šneci  

![[party0005.gif] [party0005.gif]](./images/smilies/party0005.gif) 

v Radotíně (GP Lukáše Sýkory) za finišující a objevují se první potvrzené informace.
  v Radotíně (GP Lukáše Sýkory) za finišující a objevují se první potvrzené informace. 
  a těch je pomálu
 a těch je pomálu  ![[sign0108.gif] [sign0108.gif]](./images/smilies/sign0108.gif) , tak by jsme mohli mít trať z 90% sami pro sebe.
 , tak by jsme mohli mít trať z 90% sami pro sebe. Když by nás ale oslavenec pozval aspoň na jednu jízdu, nikdo se zlobit nebude
  Když by nás ale oslavenec pozval aspoň na jednu jízdu, nikdo se zlobit nebude  

)
 )

(Lukáš i Vašek) jedou určitě, dále se počítá s účastí Bráby s Majdou a Sikiho s Verunkou...
 (Lukáš i Vašek) jedou určitě, dále se počítá s účastí Bráby s Majdou a Sikiho s Verunkou...  

![[fighting0025.gif] [fighting0025.gif]](./images/smilies/fighting0025.gif) 

![[fighting0025.gif] [fighting0025.gif]](./images/smilies/fighting0025.gif) ). A mluvil sem s Filipem a nejspíš se taky objeví a možná vezme ještě někoho.... uvidíme.....
 ). A mluvil sem s Filipem a nejspíš se taky objeví a možná vezme ještě někoho.... uvidíme.....   

já nic neprovedla
  já nic neprovedla 
 .......
 .......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků