TCT88 píše:No sehnat by se to dát mělo, z Letňan si to bral Lukáš, tak mu napíšu aby to vzal ve středu do hospody.

Ale nechápu co se děje s těma silnějšíma strojema. Nevim proč by si je takový profíci jako my neměli vyjezdit....
  Ale nechápu co se děje s těma silnějšíma strojema. Nevim proč by si je takový profíci jako my neměli vyjezdit....   Jo a Braby, hlavně si nezapomeň desky....
 Jo a Braby, hlavně si nezapomeň desky....    

to budu snp hákovat a 23 je neděle....no nevim
  to budu snp hákovat a 23 je neděle....no nevim   
  ale to bych zase přišla o ten jeden bod do poháru SIbra....
 ale to bych zase přišla o ten jeden bod do poháru SIbra....  což bych nerada, ještě není konec sezóny
  což bych nerada, ještě není konec sezóny  

já jen že skoro po každý akci, kterou organizuje si říkáme, že už to bylo naposledy
 já jen že skoro po každý akci, kterou organizuje si říkáme, že už to bylo naposledy  

a termín 22. nebo 23.3. mi vyhovuje a nic proti nemám. (možná bych raději tu sobotu)
  a termín 22. nebo 23.3. mi vyhovuje a nic proti nemám. (možná bych raději tu sobotu)![[sign0195.gif] [sign0195.gif]](./images/smilies/sign0195.gif) - nechte se křekvapit
  - nechte se křekvapit  
 ![[fighting0025.gif] [fighting0025.gif]](./images/smilies/fighting0025.gif) , a nikdo neříká,že musíme jezdit každej 5 jízd - kdo chce, pojede 2x, jinej třeba 5x
 , a nikdo neříká,že musíme jezdit každej 5 jízd - kdo chce, pojede 2x, jinej třeba 5x  
  a i pod a nedali mu lepší káru jen proto,že byl jedinej z 10ti lidí
  a i pod a nedali mu lepší káru jen proto,že byl jedinej z 10ti lidí (nechci na nikoho ukazovat Johíí) tak to dělat nemusím, ale kdo z vás to chce dělat?
 (nechci na nikoho ukazovat Johíí) tak to dělat nemusím, ale kdo z vás to chce dělat? 

![[mad0235.gif] [mad0235.gif]](./images/smilies/mad0235.gif)

![[sign0108.gif] [sign0108.gif]](./images/smilies/sign0108.gif) 
  vítěz všech dosavadních pohárů zdraví
 vítěz všech dosavadních pohárů zdraví
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků