Nazdarek.. No jak tady čtu,že závod nelze jet bez tlumyce vyfuku..tak Siki by si mel vymyslet vejfuk.. nebo kdyby videli tu jeho rouru tak by ho asi rovnou zastrelili
Pche jako geniální a jasnozřivý ředitel SiBra Motorsport jsem s něčím takovým samozřejmě počítal už dávno a proto není co vymýšlet... Stačí trocha práce a tlumič je na světě. Přece jsem těch 1827 děr o průměru 5mm nevrtal do tý roury zbytečně....
23042009103a.jpg (109.06 KiB) Zobrazeno 21856 krát
Ono to jenom vypadá jako pakárna, ale jde to úplně v pohodě. Na stojanový vrtačce jsem to měl za dvě odpoledne hotový.... a to jsem nedělal v kuse, ale s velkejma pauzama...
Jo a pro některý jedince, kteří nedocenili naší snahu o získání chatek v soutěži mám důležitou zprávu: Podařilo se mi získat druhou chatu a shodou okolností je to tradiční číslo 12. Snad to některý nejmenovaný kritiky umlčelo....
No, "ředitel" si tím napravil reputaci a tak bych tuto chatku nechal Lukášovi s Olinkou a tátovi s Aničkou. Tato chatka bude výlučně pro spaní těechto dvou párů. 11ka pak bude použitá jako základna, kde se v případě nepříznivého počasí budem shromažďovat. Pokud někdo bude chtít v 11ce spát v tom malým pokojíku s palandou, jak je libo. My s Majdou si berem stan, něco mi říká, že v něm bude víc místa, než v celý chatce
Co se tyce ty 11tky chatky jak si rikal o tom pokoji s palandama, ze kdo by chtel tak jak je libo, tak kdyby to nekomu nevadilo tak ja bych tam klidne spal s pritelkyni, ale jako jestli je nekdo proti a chce tam spat tak je mi to jedno, jenom si Lubosi rikal kdo chce tak jak je libo no, tak sem napsal a kdyztak se nak ozvy nebo nevim kdo ma tu 11tku na starost dik a zatim nazdarek
Na starost to nemá nikdo. Každej by s sebou měl mít svojí střechu nad hlavou. Pokojík je jako nouzový. Přidělen bude tomu, komu se poškodí stan, nebo k tomu bude jiný důvod. Pokud to nebude třeba, pak ať si tam spí, kdo chce.